Gesneuveld Homepage

20 juni 2009: Mountainbiken in Arnhem

Op een mooie zaterdag in juni verzamelden meer dan twintig Gesneuvelden zich in Arnhem, bij Joris en Maartje, voor een programma met diverse mogelijkheden.

Er vertrok een grote groep om te gaan mountainbiken onder de deskundige leiding van Joris in de heuvelachtige omgeving van Arnhem. Deze bikkels splitsten zich onderweg op in verschillende groepjes, die afstanden reden tussen de 35 en 60 kilometer. Er was uiteraard ook weer een gewonde, zoals altijd bij dit soort uitjes. Dit keer was het Ronald die met twee hechtingen in zijn arm terugkwam van de huisartsenpost.

Intussen waren een aantal dames en kinderen in de 'medium groep' aan het wandelen geslagen. Op het terras van het pannenkoekenhuis, waar net een lekker warm chocootje werd genuttigd, ontmoeten de fietsers & wandelaars elkaar, zodat Ronald mee kon naar de dokter.

Intussen was er ook nog een echte 'relax' groep met de revaliderenden, die het huis van Maartje & Joris bewaakten en hier lekker aan het uitrusten waren.

Aan het einde van de middag voegden de diverse groepen zich weer samen, en kwamen er nog wat meer mensen opdagen, die alleen voor de barbecue kwamen. De salades en het fruit werd gesneden en de kolen werden opgestookt, zodat er al snel heerlijke stokjes met vis en vlees, speklapjes, worstjes etc. in de rondte gingen.

Nadat de buikjes rond en vol gegeten waren, werd het koffieapparaat van Maartje en Joris veelvuldig geprobeerd en geprezen. En togen de meesten weer richting huis.

Bekijk de foto's hier >>

 

Gesneuveld: | | info@gesneuveld.nl | ©Gesneuveld