Gesneuveld Homepage

Workshop hardlopen + nieuwjaarsdiner 2008

Op 2 februari vonden de workshop hardlopen en het nieuwjaarsdiner plaats!

Bekijk hier direct alle foto's >>

 

Workshop hardlopen

Voorafgaand aan het nieuwjaarsdiner gaf HJ voor een select gezelschap van actievelingen een workshop hardlopen. Hij gaf daarin een toelichting op de Pose methode, waarmee je meer ontspannen zou kunnen hardlopen.

Dat bleek nog niet zo gemakkelijk! Ilse, Joris, Maartje, Johan, Jan, Jantien, Vincent, Simone en Marjan zwoegden op de oefeningen die HJ gaf. Na afloop bekeken we onze vorderingen op de video en concludeerden we dat we er nog lang niet waren!

Een korte video-impressie van deze workshop volgt binnenkort.

Het nieuwjaarsdiner

Rond 17 uur begonnen de eerste mensen binnen te lopen voor het nieuwjaarsdiner. De tafels moesten nog even gerangschikt worden en uit verschillende auto's kwamen gelukkig nog heel veel stoelen. Dat was ook wel nodig, want maar liefst 29 mensen hadden zich aangemeld voor het diner dit jaar!

De hapjes bij binnenkomst werden verzorgd door Marko en Gonnie. Rond half zeven waren de meesten binnen en begon de voorgerechtgroep aan de voorbereidingen. Bauke&Ronald, Jan& Jantien, Joris B. en (op het laatste moment toegevoegd) Ester & Hessel maakten hele mooie bordjes met diverse hapjes.

De hoofdgerechtploeg had nog iets meer voorbereiding nodig. Josée was op het laatste moment ingewisseld voor Geert, die dus alle gerechten zonder tomaat en melk op moest eten. Tenny & Maarten, Johan, Geert, Steven, Bouke., Maaike en Vincent & Simone verzorgden het hoofdgerecht dit jaar. Er leek enige stress te zijn in de keuken, en op een gegeven moment kwamen er zwarte rookwolken uit de keuken gezet.... maar dat was uiteindelijk niet te merken in het resultaat. Er waren toch verschillende schalen en pannen met heerlijke gerechten geproduceerd.

Het liep al tegen tienen toen de nagerechtploeg kon beginnen. Ook hier waren er natuurlijk weer wat dingen die nog 2 * 20 minuten in de oven moesten..... ach ja, een diner hoort tenslotte ook de hele avond te duren. Joris & Maartje, Simon, Marjan, Ilse, Goswin en Sjouke & Carmen leverden genoeg nagerechten om jezelf een flinke ronde buik van te kunnen eten.

En tenslotte leverden Koen W. en Kevin flinke hoeveelheden thee en koffie met chocolaatjes.

De avond werd, na enig aandringen, afgesloten met een schitterende speech van Ronald, die daarbij bezwoer dat-ie nog nooit een nieuwjaarsdiner had gehad met alléén maar lekkere dingen, maar dat dat dit jaar toch echt wat gebeurd! Daarna togen de verschillende bobben naar huis met hun wederhelften, en er was nog een frisse jonge delegatie die richting Utrecht ging om nog even flink de bloemetjes buiten te gaan zetten. De al wat oudere burgers bleven nog even bij HJ aan de tafel hangen om het eten te laten zakken, voordat werd afgereisd naar het eigen warme bed thuis.

Een video-impressie van het nieuwjaarsdiner:

 

P.S. Heb jij ook foto's gemaakt? Mail ze dan even naar marjan@gesneuveld.nl of, als het er veel zijn, maak even een afspraak om ze ergens heen te uploaden.

 

Postadres Gesneuveld: | Edisonstraat 108 | 3553 BW Utrecht | info@gesneuveld.nl | ©2007 Gesneuveld