Gesneuveld Homepage

Januari 2005: Nieuwjaarsdiner in Delft

 

Op Zaterdag 22 Januari 2005 vond het nieuwjaarsdiner plaats in Delft, op de Fuutlaan 166, waar Frank een schitterende en sfeervolle locatie tot zijn beschikking bleek te hebben, dit jaar compleet met verwarming, tafels, stoelen, alle benodigde kooktoestellen en natuurlijk heel veel lekkere gerechten, meegebracht door de verschillende bereiders van dit jaarlijkse fenomeen.

Na de uitgebreide en lekkere salade van HJ en Johan volgde het tweede gedeelte van het voorgerecht: sushi! Compleet met oprolmatjes, eetstokjes, groene smurrie en natuurlijk rauwe vis in overvloed. Koen deed razendsnel voor hoe je de sushi op moet rollen zonder het matje ertussen te krijgen. Maar toch hield Jan het maar bij stukjes komkommer.

Het hoofdgerecht bestond uit een bonte mengeling van gerechten: mosterdsoep, kip en biefstuk van de steengrill, aardappeltaarten en aardappelquiches, broccoli, witlofsalade en een bijzonder grote bak met salade. Er was enorm veel eten gemaakt, maar gelukkig zijn de oud-skeuvels nog steeds over het algemeen grote eters, dus er werd aardig wat achterover geslagen!

Rond half elf werd het nagerecht geserveerd, onder andere brownies en tiramisu! Tjokvol bleven de mensen aan hun tafel zitten, om ook nog koffie met bonbons en koekjes achter over te slaan.

Kortom: een zeer geslaagd diner! Met dank aan Frank voor de gastvrijheid.

 

Naar alle foto's van het nieuwjaarsdiner >>

 

Postadres Gesneuveld: | Edisonstraat 108 | 3553 BW Utrecht | info@gesneuveld.nl | ©2007 Gesneuveld