Gesneuveld Homepage

November 2003: Schaatsen in Utrecht

Op zaterdag 8 november werd een activiteit in Utrecht gehouden, waarbij naast Gesneuvelden ook Skeuvels waren uitgenodigd. Er waren in totaal 28 mensen aanwezig!

(namelijk: Marko, Tenny + Geert, Johan, Ilse + Arno, Cor + Wietske, Maartje, Joris, Marjan + Robert, Maurice, Ronald, Bauke, Marcel, Karin, Rudo, Jan, Josée, Jeroen, Berco, Rienk, Melis Jan, Gabriël, Jan Willem, Hendrik Jan en Frank .)

Om 14.00 uur bleek zo goed als iedereen bij de ijsbaan te zijn en kon er worden gekeken of de oude concurrenten nog steeds harder gingen...

 

Na het schaatsen druppelde een ieder langzaamaan de kantine binnen, sommigen namen eerst nog eventjes een douche omdat ze zo vreselijk hard hun best hadden gedaan om aan de anderen te laten zien hoe hard ze (nog) konden schaatsen. In de kantine werd een chocomelletje gedronken en de kaart van Utrecht bestudeerd om te kijken hoe we het beste naar het centrum konden komen. Er waren een aantal logeerders die hun auto wilden droppen bij Marjan, dus werd eerst via haar huis gereden om de verschillende personen te kunnen herverdelen. Gelukkig bleek het aantal auto's groot genoeg en hoefde er niemand met de bus.

 

We hadden afgesproken om op het Neude te verzamelen en hier bleek een oliebollenkraam te staan. Een uitstekende bodem voor wat biertjes, dus in de wachttijd werden er wat olie- en krentebolletjes verorberd. Toen het grootste deel van de mensen zich had verzameld, gingen we het kleinste cafeetje op het Neude in: het Neutje. Beetje proppen maar aan de bar past het altijd. En na enkele biertjes was het tijd om naar het restaurant te gaan, Tantes Bistro. Daar werden we in een apart zaaltje gezet, waar we bouillon, biefstuk en ijs kregen voorgeschoteld.

 

Na de lekkere maaltijd en de groepsfoto vertrokken we richting het café. We belandden in de ierse pub, Mick O'Connels (grolsch bier). Daar werd menig biertje danwel colaatje weggewerkt. Na de kroeg waren er nog een aantal mensen die de discotheek Kosten Koper gingen verkennen, de echte burgers gingen natuurlijk lekker terug met de auto naar hun eigen huis en dan lekker in hun eigen bed slapen.

Voor de mensen die dit een zeer geslaagde activiteit vonden maar die zich nog niet hebben opgegeven als gesneuveld-lid: je kunt je direct opgeven door op Lid Worden te klikken.

 

Naar de foto's van deze activiteit>>

 

Postadres Gesneuveld: | Edisonstraat 108 | 3553 BW Utrecht | info@gesneuveld.nl | ©2007 Gesneuveld